Akbar S. Ahmed

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    950 Lekë In Stock

    Vepra është një avangardë e vatërzuar në paradigmën e arketipave të krijuar në Historinë e individëve dhe shoqërisë islame. 

    950 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item