Specials

Besim dhe Spiritualizëm There are 329 products.

per page
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Shkrimtari kosovar Nexhat Ibrahimi sjell në këtë libër një përmbledhje me ese, të cilat pasurojnë literaturën shqip mbi tema klasike dhe bashkëkohore të mendimit islam.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër rrjedh nga një urtësi aq e moçme sa kultura njerëzore dhe përmban çelësat për të formësuar si të tashmen, ashtu edhe të ardhmen që ëndërrojmë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  4 800 Lekë In Stock

  Kjo enciklopedi në dy vëllime, është një përmbledhje e historisë pesëmbëdhjetë shekullore të Botës Islame, duke filluar që nga lindja e Islamit e deri në ditët tona – në fillim të mijëvjeçarit të tretë.

  4 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Për të gjithë ata që kanë lexuar librin bestseller të The Neë York Times, Ti je placebo, të autorit Joe Dispenza, tashmë vjen edhe libri më i ri “Mbinatyrshëm”. I bazuar mbi vëzhgimet dhe trajnimet e shumta në të gjithë botën, shkencëtari i mendjes eksploron sesi njerëzit e zakonshëm po bëjnë të pazakonta për të transformuar veten dhe jetet e tyre.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Ky libër nga Sava Pasha është një tjetër tekst që vjen në shqip nga një figurë jo gjerësisht e njohur për publikun e përgjithshëm. Pas dy vëllimeve të veprës së tij qëndrore “Studim mbi teorinë e të drejtës islame” të përkthyer në shqip nga ‘Botimet Alsar’, vjen edhe ky botim i cili është një përgjigje e një shkrimi kritik nga orientalisti Injac Goldziher...

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  “Midis CIA-s dhe BESIMIT” është një libër kujtimesh mbi përvojat jetësore dhe veprimtarinë e një oficeri të lartë të CIA-s, sikurse është gjithashtu edhe një udhëtim mistik i tij drejt besimit.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një Klasik i spiritualitetit indian - Që nga udhë- zimet mbi pozicionet e jogas, e deri te diskutimet morale të detajuara, Gita është një prej teksteve më të rëndësishme të Hinduizmit dhe gjithashtu shërben si një udhërrëfyes praktik se si të jetosh mirë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Analektet janë një përmbledhje e thënieve të Konfucit e hartuar nga nxënësit e tij pak pas vdekjes së tij më 497 p.e.s. Së bashku ato shprehin një filozofi, ose një kod moral, që sipas Konfucit, një prej mendimtarëve më humanistë të të gjitha kohërave, duhet të jetë fanari ndriçues për jetën e çdo njeriu.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
  New
Showing 321 - 329 of 329 items