Tomi Mato

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Kujtime e mbresa nga një prej bashkëqytetarëve të poetit tonë të madh kombëtar, Lasgush Poradeci, ku tregohen kujtimet e tij dhe të bashkëkohësve për një poet që nuk u pajtua kurrë me regjimin dhe ideologjinë e kohës.

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item