Prof. Dr. Ethem Ruka

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    10 000 Lekë In Stock

    Botimi “Biologjia, shkenca e jetës”, është krijuar në 57 kapituj të organizuar në shtatë pjesë kryesore. Ky botim është një përpjekje shumëvjeçare që ngjiz në një të vetëm pasionin profesional dhe këmbënguljen për t’i ofruar një gjenerate të re biologësh, biotenologësh, mjekësh, farmacistësh, stomatologësh.

    10 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item