Teuta Vodo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    "Fenomeni i gjakmarrjes është përdorur si një katalizator për të neutralizuar dhunën e pakontrolluar midis grupeve shoqërore ku, në kontekstin e tranzicionit demokratik shqiptar, u gjend në kryqëzimin midis një faktori strukturor (sistemi i dobët i drejtësisë dhe strukturave shtetërore) dhe një faktori agjensie (vullneti për të mbrojtur nderin e dikujt...

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item