Gjergj Fishta

Lista e librave të autorit

per page
Showing 33 - 35 of 35 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Në këtë vëllim përfshihen "Françesku i Asizit", "Luigji Gonzaga", "Shna Ndoi i Padovas".

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Në këtë vëllim përfshihen "Anzat e Parnasit", "Taralloqja e Ballkanit", "Nikolejda", "Makeronjana", dhe satira të tjera

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Në këtë vëllim përfshihen "Gomari I Babatasit" dhe "Visku I Babatasit"

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 33 - 35 of 35 items