Specials

 • Kumarxhiu
  Kumarxhiu

  “Kumarxhiu” është një ndër romanet që...

  850 Lekë -15% 1 000 Lekë

Shqipëria There are 4 products.

 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Qëllimi i përpilimit të këtij libri është që të njohë dhe të rrisë më mirë nivelin e përgatitjen e amvisave në familje për gatimet e gjellëve në gamë sa më të gjerë.

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 050 Lekë In Stock

  Ahmet Zogu përmban shumë mistere në mbretërimin e tij 15-vjeçar, por autori ka zbuluar shumë prej tyre. Përdorimi i dokumenteve të dorës së parë, gërshetuar edhe me përvojën e gazetarit, e bëjnë këtë biografi unike, dhe të vetme në llojin e vet, pasi Fevziu kërkon faktin dhe paraqet gjithë dinamikën e ngritjes së pushtetit të Zogut.

  1 050 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 050 Lekë In Stock

  “Enver Hoxha”, e para biografi, kontraverse, e shumëdebatuar, e bazuar në dokumentet e arkivit personal të diktatorit dhe në rrëfimet e atyre që e njohën dhe punuar për shumë vite me radhë. E shkruar në një stil gazetaresk, mbetet ndër librat referencial për të njohur botën e ndërlikuar të atij që sundoi për rreth 40 vjet Shqipërinë

  1 050 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  468 Lekë 550 Lekë -15% In Stock

  Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur në botën osmane.

  468 Lekë
  550 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items