Michio Kaku

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 190 Lekë In Stock

    Ky libër është një guide e shkëlqyer për të kuptuar më mirë kozmosin. Prandaj konsiderohet një udhëtim përmes krijimit, dimensioneve të pafundme dhe të ardhmes së kozmosit. Autori është ndër shkencëtarët më të shquar të kohës tonë, i cili komunikon me lexuesit çështje të dimensioneve të thella përmes një gjuhe të thjeshtë dhe të qartë

    1 190 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item