Alyson Noël

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Para aksidentit, Ever Blum ishte një adoleshente si gjithë të tjerat. Ajo ka humbur të gjithë familjen në këtë episod tragjik dhe fiton papritmas një dhunti të tmerrshme: atë për të lexuar në mendimet e njerëzve, të shikojë ndjesitë dhe të njohë jetët e tyre duke i prekur.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item