E. Canaj/ E. Gjebrea/ G. Beqiri/ G. Elezi/ K. Këlliçi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  675 Lekë 900 Lekë -25% In Stock

  UET po bëhet një organizëm i madh akademik, ku punojnë më shumë së 70 pedagogë të brendshëm dhe ku në rekrutim një kusht bazë kanë qenë studimet jashtë në perëndim. Të tillë janë dhe 5 nga këta akademikët e rinj, të cilët pas bisedave në mjedise të ndryshme: në konferenca, tryeza, auditorë e panë të udhës të"organizohen" pak më shumë duke krijuar...

  675 Lekë
  900 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item