Philippe Thiry

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    900 Lekë In Stock

    Nuk është e nevojshme, madje, ka shumë mundësi të jetë e padobishme të nisësh studimin e logjikës me trajtesa teorike mbi fushën, mjetet, kufizimet dhe metodat e saj. Çështjet e logjikës janë komplekse dhe mund të perceptohen realisht vetëm gjatë praktikimit të saj.

    900 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item