Përparim Fuga

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    900 Lekë In Stock

    Libri i Përparim Fugës na ofron disa analiza, perspektiva, sisteme të reja referimi në lidhje me kërkimin shkencor dhe mbi të gjitha hap një debat në lidhje me pse-të dhe rrugët e këtij transformimi. Duke u mbështetur në përvojën e tij të gjatë të sipërpërmendur, Përparim Fuga krijon dhe sugjeron disa modele dhe rekomandime të cilat janë tipike me rëndësi...

    900 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item