Fato Tarifa

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    900 Lekë In Stock

    Në këto rrethana aspak inkurajuese për shkollën shqiptare, Fatos Torifo i qaset temës së nxehtë të arsimit universitar në Shqipëri me kompetencën dhe kurojën intelektuale të një profesori të afirmuar për shumë vite me radhë në auditoret e disa universiteteve të njohura në Shtetet e Bashkuaro të Amerikës, në Hollandë dhe në Shqipëri.

    900 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item