Willemien de Villiers

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    400 Lekë In Stock

    Një libër i shkruar me shumë mjeshtëri, një tregim melankolik i tragjedisë dhe mohimit. Një histori e katër grave të brezave të ndryshëm, njëra prej të cilave vuan një dhunë të papërshkueshme seksuale. Një e fshehtë rrëqethëse e jetës, që ngrihet midis dy botëve: asaj imagjinare mbi edukimin dhe dashurinë, por edhe botës së paimagjinueshme të dhimbjes dhe...

    400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item