Alberto Oliverio

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    450 Lekë In Stock

    Ky libër është një përshkrim i saktë dhe i plotë i gjimnastikës së mendjes, i pasuruar dhe i mbështetur nga nocionet më të fundit të biologjisë dhe të mjekësisë, për të mbajtur të ri dhe të freskët trurin tonë dhe për të shëruar dëmtimet, që koha në mënyrë të pashmangshme na sjell.

    450 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item