Elaine Magee

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    600 Lekë In Stock

    Libri përfshin dhjetëra receta të shijshme, të shëndetshme dhe praktike, si dhe këshilla për zgjedhjen e ushqimit të duhur nëpër supermarkete dhe restorante. Këto receta përmbajnë përbërës që gjenden lehtë dhe përgatiten shpejt. Nëse ju apo një i afërmi juaj vuan nga diabeti, kjo nuk do të thotë se nuk mund ta shijoni jetën, të hani mirë apo të jetoni në...

    600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item