Ofertat

Edukim dhe pedagogji 

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  810 Lekë 900 Lekë -10% Në stok

  Ky libër përmbledh të gjithë jetën dhe veprën e mësueses dhe studiueses së njohur Pandora Dedja. Libri ka hapësira teorike interesante, por edhe shembuj konkret, mjaft shembuj tërheqës dhe domosdo të veçantë e që i japin këtij libri një tingëllim interesant. Sidomos në ndihmë të mësuesve të gjuhës e të letërsisë ky libër paraqet një ndihmë jo të vogël....

  810 Lekë
  900 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër