Katalog

V. Bot
Gjuha

Specials

Teknologji 

Shfaq 1 - 2 nga 2 produkte
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Ndonëse është botuar në vitin 1923, ky libër konsiderohet si teori e vërtetë e arkitekturës së shekullit të XX. Prandaj, teksti është i rekomanduar mes specialistëve dhe studentëve të arkitekturës, duke u kthyer për disa dekada si libër bazë për studentë dhe profesionistët e fushës. Libri erdhi në shqip në kohën e kaosit urban edhe si një përpjekje për të...

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok

  Studimi merr në shqyrtim fenomenologjinë e disa prej programeve më të spikatura të televizionit italian në dhjetë vitet e fundit (si Maurizio Costanzo Show, Porta a porta, Il Processo di Biscardi), dhe pa ngurruar aspak padit si rrokopujën që ka marrë reality show dhe programe të shumta zbavitëse, ashtu edhe përhapjen e vulgaritetit

  350 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 produkte