Katalog

Kusht
V. Bot
Gjuha
Produkt i Ri

Ofertat

Konspiracion 

për faqe
Shfaq 1 - 30 nga 38 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Kulti i Iluminatëve përfaqësohet nga bankierë të pasur mason dhe hebrenj, që ndër vite kanë ndikuar me fuqinë e tyre ekonomike edhe në përfaqësimet politike. Sipas këtij libri, Iluminatët sulmojnë institucione si martesa dhe feja për të promovuar korrupsionin; madje ishin ata që orkestruan dy luftëra botërore dhe po përgatisin të tretën.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 900 Lekë Në stok

  Vepra "Kodet magjike" është madhështore për sa i takon objektit që trajton dhe zbulesave që sjell. Ajo përmban pothuajse njëmijë fotografi dhe ilustrime aktuale. Do të shihni me sytë tuaj se si politikanët kryesorë dhe njerëzit më të shquar të planetit (ndërmet tyre edhe njerëzit më të pasur dhe të pushtetshëm të SHBA - së) janë kapur në flagrancë teksa...

  1 900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Në stok

  Sipas teorisë së konspiracionit të zyrtarëve të qeverisë amerikane, 19 rrëmbyes kamikazë myslimanë nga Lindja e Mesme, me zemrat të mbushura me urrejtje për lirinë dhe demokracinë amerikane, rrëmbyen katër aeroplanë.

  1 250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Në stok

  Në këtë botim, autorët përpiqen të hedhin dritë mbi konspiracionet dhe intrigat më të mëdha të historisë.

  1 250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 100 Lekë Në stok

  Rreth 700 faqe të mbushura me kërkime dhe referime historike, biografike e simbolike. Është një kryevepër që lidh të gjitha pikat dhe zbulon lidhjet e fshehura mes personazheve, ngjarjeve dhe tematikave që, në dukje, nuk kanë asgjë të përbashkët mes tyre dhe tregon se të gjitha elementet lidhen në mënyrë të përsosur mes tyre.

  2 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Në stok

  Falimentimi arsyet kryesore të krizës ekonomike botërore;?

  1 250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  "Libri që kisha jote nuk do të të lejonte kurrë ta lexoje" trajton me ndershmëri dhe guxim temën më të diskutueshme të të gjitha kohërave: fenë. Midis faqeve të tij, kontributet e teologëve, të historianëvë dhe të studiuesve të pavarur zbulojnë mistifikime, hedhin dritë mbi besimet e lashta e diskutojnë për anën e errët të besimit.

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Në stok

  A ishte 11 shtatori i sajuar nga brenda? A po shterojnë rezervat e naftës? Pse e ndryshoi Air Force historinë e saj për Stefenvillin? A përmbajnë shenjat rrugore kode të fshehtë?

  1 250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Një libër nga Patrick Ravignant, ku shpjegohen metoda të ndryshme dhe të shumta, ku përfshihen njollat e kafesë, sfera e kristaltë, radiestezia etj.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Për të gjithë të apasionuarit pas teorive konspirative, Texe Marrs na fton të lexojmë librin Rrethi i intrigës ku ai hedh dritë mbi 10 njerëzit e padukshëm që sundojnë botën nga rrethi i fshehtë i brendshëm i konspiracionit global të iluminatëve.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Guidë mbi faktet, personazhet dhe misteret e romanit të Dan Braunit. "Sekretet e Engjëj e djaj" është një instrument i çmuar për të hedhur dritë mbi shumë mistere që kanë bërë fole në zemër të intrigës: "Të përndriturit" a kanë ekzistuar vërtet dhe mbi të gjitha, a ekzstojnë ende? A ka realisht forca të errëta që orientojnë në hije rrjedhën e historisë?...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Sinagogat e Satanit është libri i parë që përpiqet të dokumentojë historinë sekrete të konspiratorëve përgjegjës për luftërat, revolucionet dhe debatet financiare nëpër botë.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Në stok

  Në këtë libër autori na paraqet origjinat misterioze të vëllazërisë më enigmatike, më me ndikim dhe më të diskutuar të botës perëndimore. Me botimin e këtij libri, tashmë masoneria në Shqipëri do të dekodohet, sepse autori i këtij libri të rrallë, ka qenë antar i Masonerisë dhe ka milituar për një kohë të gjatë në Masoneri dhe temën e këtij libri e ka...

  1 250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Historia e një prej shërbimeve sekrete më të frikshme të botës: institucioni i spiunazhit dhe operacioneve speciale të shtetit të Izraelit, i njohur gjerësisht si Mosad.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Çfarë fshihet prapa këtyre fjalëve? Një civilizim i ri po mban jetët tona. Ky civilizim sjell stile të reja. Kjo është një teori e përbashkët mijëvjeçariste që shfaqet si në anën fetare po ashtu edhe në atë bashkëkohore.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Autori i librit, Noam Chomsky, një prej mendjeve më brilante të kohës, eksploron në mënyrë thelluese pyetjen se kush e sundon botën; si veprojnë për të arritur këtë qëllim dhe ku të çon kjo; si mund të shpresojë “popullsia poshtë në bazë” që të shmangë pushtetin e biznesit dhe doktrinën nacionaliste e të bëhet “e gjallë dhe e aftë për të jetuar”

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  Nëse do të kërkosh të kuptosh botën në të cilën jeton, ky libër është një rrugë e shkëlqyer. Lexuesi i tij pajiset me një mal informacionesh dhe provokimesh të cilat do të të ndihmojnë ty sesi ta shohësh botën. Pasi ta kesh çuar në fund së lexuari, bota nuk është më kaq e fshehtë, mistike apo e frikshme. Prandaj, ky libër është kthyer në një bestseller...

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Ky është një ndër librat më të suksesshëm rreth mafies, të shkruar ndonjëherë. Libri është ndërtuar mbi rrëfimet e mafiozit të penduar Henri Hill, i cili është në kërkim edhe sot e kësaj dite nga grupet kriminale për tu hakmarrë pas dëshmive që ka dhëën. Këtu rrëfehen krime makabre, vjedhja më e madhe në historinë e Amerikës të 6 milionë dollarëve në...

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok

  Ky libër ndërtoi Frimasonerinë, Frimasoneria ndërtoi Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Kështu thuhet për këtë libër, i cili ndonëse vjen me vonesë në gjuhën shqipe, konsiderohet si fondamental për qytetërimin perëndimor

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Në stok

  Po ju jap një paralajmërim. Po qe se jeni plotësisht të qetë dhe të kënaqur me këndvështrimin e veçantë që keni për njerëzimin, fenë, historinë dhe botën në tërësi, mos lexoni më tej... Historia e fshehtë që bashkon Komisionin Trepalësh me Masonët dhe Piramidat e Mëdha

  1 250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok

  "100 vitet e ardhshme" është jo vetëm një analizë që kombinon një gjykim të ftohtë realist dhe një parashikim të guximshëm dhe të besueshëm për shekullin XXI, por edhe një rrugëtim global i luftës dhe paqes. 

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Në këtë libër tërheqës dhe të dokumentuar deri në detaje, Roberto Saviano ka sjellë si logjikën sypatrembur ekonomiko-financiare dhe ekspansioniste të klaneve të Napolit dhe Caserta-s, që nga Secondigliano e deri në Casal di Principe, ashtu dhe fantazinë e ndezur, që logjikës së biznesit i bashkëngjit fatalizmin vdekatar të samurajëve gjatë Mesjetës në...

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Në stok

   “Kur bota jonë u bë e krishterë” është një libër i jashtëzakonshëm mbi botën njerëzore, fetare dhe politike. Shkruar nga një prej historianëve kryesorë të Francës, Paul Veyne, i cili shtjellon një çështje të madhe: Si ishte e mundur që krishterimi, si “kryevepra e shpikjes fetare”, arriti që në mes të viteve 300 dhe 400 pas Krishtit, ta vendosë veten mbi...

  1 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Si u bënë tre drogamanë nga Majami Biçi trafikantët më të pazakontë në histori. Rrëfimi në detaje për aferën 300 milionë dollarë që shpërtheu në Gërdec. Lojet mafioze mes Tiranës dhe Uashingtonit

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok

  Një histori e mrekullueshme, emocionante dhe e padëgjuar më parë. Ngjarjet e treguara bukur të mbështjellin magjishëm e të çojnë tek njeriu dhe njerëzimi i artë pellazgjik i botës antike. A kemi ne, lidhje me të? A na ka përcjellë ai, gjuhën, kulturën dhe dijen e tij? Çfarë ka ngelur nga kujtesa e mijëravjeçarëve dhe a ka lënë gjurmë ajo, tek ne? Ku mund...

  900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 100 Lekë Në stok

  Ajo që ka lidhje me titullin e këtij libri, shpjegohet tek profecitë dhe kalendari i fiseve Maya, të cilët janë një popull i vjetër në Amerikën Qendrore dhe me dije të habitshme astronomike për nivelin tonë të njohurive shkencore.

  1 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 350 Lekë Në stok

  Shkrimtari dhe gazetari fitues i disa çmimeve, Jim Marrs, ka zbuluar fakte të reja sa i përket jetës në planete të tjera; që jashtëtokësorët jo vetëm kanë zbarkuar në planetin tonë në të kaluarën, por jetojnë mes nesh tani.

  1 350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok

  Ndër të parët libra në shqip ku flitet konkretisht nga autorja amerikane Shery Shriner për ekzistencën e jashtëtokësorëve në planetin tonë Tokë.

  900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok

  Libri i parë që studion shpirtin dhe i kundërvihet feve të të gjitha llojeve, shkencës, sistemit të edukimit etj.

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Libri bën një analizë antizyrtare të historisë politiko-ekonomike të Britanisë dhe Anglisë, si rrallëkush dhe shpjegon shkaqet e vërteta, sipas tij, të Luftës. Thjesht "një libër qe s'të lë të vdesësh budalla".

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 30 nga 38 libra