Lista e librave sipas autorit Sabri Hamiti

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  2 400 Lekë Në stok

  Në të janë përfshirë librat e studimeve e të kritikës letrare: "Bioletra", "Tematologjia" dhe "Albanizma". Akademiku Hamiti në këtë vepër, vijon studimin sistematik e sistemor të letërsisë shqipe, duke trajtuar tema e ide, prosede e fenomene letrare të shtrira në kohë.

  2 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 900 Lekë Në stok

  Cilët autorë i dhanë fytyrën moderne letrave shqipe në shekullin e kaluar? E shfaqur qoftë si trashëgimi e simbolizmit, qoftë si realizëm, me frymë kritike, qoftë në trajtë neoklasiciste, apo në trajta të papara të modernitetit në prozë (me Koliqin, Migjenin, Kutelin), bota e studimeve letrare vjen me një këndvështrim të ri. Kritiku përvijon...

  1 900 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra