Ofertat

Dita e librit 

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    3 400 Lekë Në stok

    Leximi i "Çufoja dhe bubi Kaçurrel", "Çufoja në shtëpinë e çudirave", "Filmi i gjeneral Çufos", “Çufo president” dhe "Pushimet e Çufos" ka bërë që ky personazh të mbijetojë dhe të bëjë prapësira për afro tre dekada. Jetëgjatësia nuk është thjeshtë meritë e autorit, por edhe pasion i lexuesve, të cilët po e përcjellin dorëmëdorë dhe zemër më zemër librin...

    3 400 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër