Specials

Inxhinieri 

Shfaq 1 - 5 nga 5 produkte
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Në stok

  Një histori e qartë dhe sintetike që ripërshkon ngjarjet më domethënëse të dizajnit, të shekullit XX. Konkurset, ekspozitat, poetikat individuale ose kolektive dhe intuitat produktive ose teknologjike vijnë të rivendosura përmes hallkave që lidhin ngjarjet me kauzat përkatëse dhe pasojat. Në një shtrirje gjeografike që përshkon Evropën, Shtetet e...

  1 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Ndonëse është botuar në vitin 1923, ky libër konsiderohet si teori e vërtetë e arkitekturës së shekullit të XX. Prandaj, teksti është i rekomanduar mes specialistëve dhe studentëve të arkitekturës, duke u kthyer për disa dekada si libër bazë për studentë dhe profesionistët e fushës. Libri erdhi në shqip në kohën e kaosit urban edhe si një përpjekje për të...

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  Ky libër u drejtohet lexuesve të interesuar për Shkencën e Konstruksioneve, duke filluar nga studentët e inxhinierisë së ndërtimit dhe të arkitekturës, inxhinierët e arkitektët e diplomuar e deri te specialistët dhe studentët e disa profileve të tjera teknike, si inxhinieri mekanike, e minierave etj.

  2 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Në librin Gjinekologjia trajtohen gjerësisht problemet e diagnostikimit, mjekimit e masat profilaktike për sëmundjet gjinekologjike, por, gjithashtu, autori kalon dhe në interpretime e shpjegime të disa problemeve sociale, madje edhe psikologjike

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Botim për studentë e pedagogë të të gjitha niveleve mbi përdorimet e elektronikës te automobilat modernë

  3 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 5 nga 5 produkte