Specials

 • Ditari i Lasë
  Ditari i Lasë

  Një ditar është “vetvetja-mik”, është...

  270 Lekë -10% 300 Lekë

Pedagogji 

Shfaq 1 - 1 nga 1 produkt
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok

  Ky libër përmbledh të gjithë jetën dhe veprën e mësueses dhe studiueses së njohur Pandora Dedja. Libri ka hapësira teorike interesante, por edhe shembuj konkret, mjaft shembuj tërheqës dhe domosdo të veçantë e që i japin këtij libri një tingëllim interesant. Sidomos në ndihmë të mësuesve të gjuhës e të letërsisë ky libër paraqet një ndihmë jo të vogël....

  900 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1 produkt