Ofertat

Albume Ka 3 libra.

 • Shikim i shpejtë
  560 Lekë 700 Lekë -20% Në stok

  Ky botim është një itinierar historik, kulturor, turistik i rrugës që lidhte Perëndimin me Lindjen; Autori Bukurosh Reçi ka udhëtuar në gjurmët e rrugës së vjetër dhe përmes këtij libri, propozon ide sesi mund ta kthejmë këtë aks me përfitime ekonomike. Botimi është i shoqëruar me foto, harta dhe të dhëna të tjera të karakterit historik

  560 Lekë
  700 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 250 Lekë 2 500 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Libri-album “Gjergj Kastrioti – Skënderbeg në pullat shqiptare, 1913-2017”, me autor koleksionistin Hysen S. Dizdari, është një libër i rrallë në llojin e vet, i vetmi libër i botuar për Skënderbeun në 105 vjet nga data e emetimit të pullës parë shqiptare nga qeveria e patriotit Ismail Qemali dhe trajton të plotë koleksionin e pullës shqiptare për...

  2 250 Lekë
  2 500 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% Në stok

  Është ky titulli i botimit të ri që i vjen pasurisë së literaturës dhe studimeve filatelike. Autori i saj është koleksionisti i pasionuar i pullave postare të klasës tematike të florës dhe faunës, koleksionisti i pasionuar Z.Hysen Dizdari.

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra